Világítás korszerűsítés

Informatika

Hálózatépítés

Napjaink egyik legfontosabb dolga az erőforrásokkal való takarékosság, illetve az energia megfelelő módon történő felhasználása. Ez két dolog miatt is nagyon kritikus az első a környezetünk megóvása a második költségeink csökkentése. Cégünk egyik profilja a világítás korszerűsítés már több nagyobb cég / üzlethálózat számára is végeztünk el sikeres világítás felújításokat. A régi nem környezet barát fénycsöve armatúrákat új korszerűbb LEDes világítású fényforrásokra cseréljük. Ezáltal csökkentve a világításhoz szükséges energiafelhasználást mivel egy 1 W LED fény kb. egy 10 W hagyományos fényforrásnak felel meg.

Napjaink egyik legfontosabb és egyben leggyorsabban fejlődő ágazata. A megfelelő informatikai rendszerek kialakítása lehetővé teszi az emberek, illetve cégek számára a gyors és megbízható adat cserét és nem utolsó sorban a vállalkozó szellemű és kihívásokat kereső játékos közösségek szórakozását. Ezen rendszerek is mint minden más folyamatos fejlesztés és karbantartást igényel a hosszabb élettartam elérése érdekében. Ezeket a folyamatokat, ha nem vagyunk benne járatosok akkor szakemberekre kell bízni mivel egy rossz mozdulat is nagy károkat képes okozni. Mi ebben nyújtunk segítséget ügyfeleink részére.

Számítógépjeink ezen rendszeren keresztül érik el egymást sok fajta kivitele létezik kezdve a kis otthonitól a nagy céges hálózatokig.  Ezeket a hálózattokat a megfelelő technologiával és beálltásokkal kell kiépíteni. A fizikai vezetékeken kívül ide tartoznak még a forgalom irányitó, illetve adattáróló és kiszolgáló eszközök(szerverek) is. Ezek a hálózatok mérettől és funkciótól függően más és más bonyolultságú kiépítést igényelnek. A jól kiépített informatikai háttér a sebesség és a munka leegyszerűsítése mellet biztonságot add tárolt adataink számára is. Napjaink korszerű biztonsági rendszerei is IP alapú rendszert használnak kommunikációs csatornaként.  

 

Close Menu